T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Divriği Sadık Özgür Devlet Hastanesi

HASTANEMİZDE KİOSK SIRA SİSTEMİ FALİYETE GİRDİ

Güncelleme Tarihi: 01/03/2019

Kiosk Sistemi, bankolardaki görevlilerin yardımlarına ihtiyaç duymaksızın, hastaların istediği poliklinikten ve hekimden sıra numarası almasını sağlıyor. Sağlık kuruluşlarına müracaat eden hastaların, hasta kayıt ve kabul işlemlerinin hızla yapılmasını ve sıra beklemeden hizmet almalarını sağlıyor.Kiosk Sistemi sayesinde hastalar, randevu işlemlerini gerçekleştirmek için klasik randevu alma biçimini kullanmaya gerek duymadan randevu alabiliyorlar. Sıra numarası alıp, doğrudan muayene olacakları polikliniklere yönelebiliyorlar.

Kiosk sıramatik sistemini kullanmak için poliklinik kayıt biriminde bulunan sıramatik ekranından aşağıdaki işlemleri yapınız.

11 haneli kimlik numaranızı girerek devam tuşuna basınız.

kiosk 1.jpg

karşınıza gelen ekranda kimlik bilgilerinizi kontrol ederek doğruysa  devam tuşuna basınız

Ana ekrandan yapmak istediğiniz işlemi seçiniz

kiosk2.jpg

poliklinik kaydı oluşturmak için karşınıza gelen ekrandan muayene olmak istediğiniz hekimi seçiniz onaylayarak ilgili polikliniğe gidiniz.

kiosk3.jpg

MHRS RANDEVUSU ALABİLMEK İÇİN ANA EKRANDAN  MHRS RANDEVUSU AL SEÇENEĞİNİ İŞARETLEYİNİZ KARŞINIZA ÇIKAN EKRANDAN RANDEVU ALMAK İSTEDİĞİNİZ TARİHİ VE DOKTORU SEÇEREK RANDEVU KAYDINIZI OLUŞTURABİLİRSİNİZ.

kiosk4.jpg
SIRAMATİK HAKKINDA PERSONELLERİMİZDEN DESTEK ALABİLİR YADA HASTA KAYIT GÖREVLİLERİMİZE MUYANE OLMAK İSTEDİĞİNİZ HEKİMİ BELİRTEREK POLİKLİNİK KAYDINIZI OLUŞTURABİLİRSİNİZ.